افتتاح پژوهشکدۀ مهرستان در دانشگاه اصفهان

در آیین افتتاح پژوهشکدۀ مهرستان ضمن تشریح محورهای فعالیت پژوهشکده، احکام اعضای هیات علمی پژوهشکده اعطاء شد.
20211121_134657

آیین افتتاح پژوهشکدۀ مهرستان (مطالعات حکمرانی) طی جلسه‌ای با حضور دکتر حسین هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان و دکتر رسول رکنی‌زاده معاون پژوهشی و با حضور اعضای هیات علمی پژوهشکده مهرستان در معاونت پژوهشی دانشگاه اصفهان در تاریخ شنبه ۲۲ آبان برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه آقای دکتر محمد صالح طیب‌نیا مؤسس پژوهشکده مهرستان، به ارائۀ گزارشی از فعالیت‌های پژوهشکده پرداخت. دکتر طیب‌نیا ضمن معرفی اندیشکده‌های فعال در این مجموعه شامل اندیشکدۀ تربیت، اندیشکدۀ توسعۀ مدیریت، اندیشکدۀ مدل‌سازی و خط مشی پژوهی، و اندیشکدۀ خانواده، مهمترین دستاوردهای پژوهشکده را در قالب پژوهش‌ها، کتب و مقالاتی برشمرد که با محوریت اصلاح نظام حکمرانی کشور در عرصه‌های تربیت و خانواده توسط اعضای هیات علمی و پژوهشگران مهمان انجام شده و یا در حال انجام هستند.

در ادامه دکتر رکنی‌زاده به بیان نکاتی در خصوص جایگاه پژوهشکده‌ها در دانشگاه‌های نسل جدید و تبیین نقش و کارکرد این مراکز در حل مسائل نظام علمی کشور پرداخت. لزوم اتخاذ رویکرد جدید نسبت به طرح‏‌های ذی‌نفع محور و تغییر ساختار پژوهشکده‌‌ها با محوریت کاربردی‌سازی پژوهش‏‌های علوم‌انسانی و فرهنگی از دیگر محورهای مهم اشاره شده توسط دکتر رکنی‌زاده بود.

همچنین دکتر هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان ضمن برشمردن ضرورت‌های ورود پژوهشکده‌ها در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی به تشریح جایگاه مهم تربیت در عرصه‌های مختلف در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت. ایشان در ادامه به لزوم توجه به فضای مجازی و تولید محتوا برای این عرصه در سطح کلان اشاره نمود.

در انتهای این نشست صمیمانه، حکم اعضای هیات علمی پژوهشکده مهرستان اعطاء شد.