کارگاه آشنایی با زیست ‌بوم نوآوری و دانش بنیان کشور همراه با بازدید از اسنواتک

کارگاه آشنایی با زیست ‌بوم نوآوری و دانش بنیان کشور همراه با بازدید از اسنواتک با ارائه دکتر پالیزدار و حضور رئیس و اعضای پژوهشکده برگزار شد.
اسنواتک

اولین جلسه از سلسله نشست‌های آشنایی با زیست بوم نوآوری و دانش بنیان، با عنوان “کارگاه آشنایی با زیست‌ بوم نوآوری و دانش بنیان کشور و واحدهای آن نظیر مراکز رشد، پارک‌های فناوری، شتاب‌دهنده‌ها، صندوق‌های نوآوری و…” با ارائه دکتر یحیی پالیزدار، عضو هیئت علمی پژوهشکده نانو فناوری و مواد پیشرفته و مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه، در تاریخ سه شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، در مجموعه اسنواتک با حضور رئیس و اعضای پژوهشکده مهرستان برگزار شد. در این کارگاه، دکتر پالیزدار به بیان شیوه‌های خلق ثروت، تعاریف واژگان پرکاربرد در کسب‌وکارهای استارتاپی، ویژگی‌های خاص شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان، انواع بازارها و جذابیتشان برای ورود کسب‌وکارها پرداخت.

در ادامه، شرکت‌کنندگان به بازدید از زیرمجموعه‌های حاضر در مرکز نوآوری اسنواتک پرداختند. مرکز نوآوری اسنوا تک در ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان در خرداد ماه ۱۴۰۰ با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح شده است.