کسب رتبه سوم اندیشکده خانواده در رویداد ملی نوآیند

کسب رتبه سوم اندیشکده خانواده در «رویداد ملی نوآیند: مسئله‌های نوپدید آینده حکمرانی ایران»
6

رویداد نوآیند به همت گروه آینده پژوهی معاونت حکمرانی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ طراحی گردید. به منظور جریان‌سازی و آشنایی پژوهشگران با ادبیات این حوزه، پیش نشست‌هایی در اصفهان، قم و تهران برگزار گردید که پژوهشکده مهرستان یکی از میزبانان این نشست‌ها در اوایل اسفند ۱۴۰۰ بود.

✍️ در این رویداد حدود ۴۸۰ تیم از سراسر کشور ایده‌های خود را در رابطه با مسائل نوآیند به دبیرخانه رویداد ارسال نمودند. در مرحله نخست نیمی از ایده‌ها از دور رقابت خارج گردید. پس از آن با اختصاص منتور به گروه‌ها، ایده به صورت دقیق‌تری مورد بازبینی و اصلاح قرار گرفت و نهایتاً ۳۳ ایده در شش گروه به مرحله پایانی راه پیدا نمود.

✨ از میان ایده‌های راه یافته به مرحلۀ پایانی دو ایده از پژوهشگران مهرستانی وجود داشت که یکی با عنوان “شکست حاکمیت در تربیت رسمی و عمومی” ذیل گروه مسائل فرهنگی اجتماعی توسط رامین اسلامی و محمدجواد متقی‌منش و دیگری با عنوان “جامعه‌ناپذیری و شورش نوجوانی” ذیل گروه مسائل زنان و خانواده توسط خانم دکتر راحله کاردوانی و خانم دکتر خرمی مطرح شده بودند.
در طی دو روز نخست این بوت کمپ که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، تیم‌ها با منتورهای تخصصی در حوزه‌های مختلف و کارگاه‌هایی که برگزار می‌شد به تکمیل و اصلاح ایده‌هایشان تا سطح راهبردپردازی مشغول اندیشه‌ورزی بودند و صبح روز سوم نیز ارائه نهایی انجام و تیم‌های برتر معرفی و مورد تشویق قرار گرفتند.

🏆هر دو تیم نامبرده راه یافته به مرحله پایانی رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.