پژوهشکده مهرستان، همزمان با هفته پژوهش و فناوری نشست تخصصی با عنوان تاملی درباره نوجوانان در تاریخ 12 آذر 1402در تالار صائب دانشکده ادبیات دانشگاه اصفهان با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان برگزار کرد.
256-q6i5fwh2v7a53pjg2ajfealycmivags49wy61nmc1c

پژوهشکده مهرستان، همزمان با هفته پژوهش و فناوری نشست تخصصی با عنوان تاملی درباره نوجوانان در تاریخ ۱۲ آذر ۱۴۰۲در تالار صائب دانشکده ادبیات دانشگاه اصفهان با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان با موضوعاتی به شرح زیر برگزار نمود:
۱. “ذائقه دیجیتال نوجوانان اصفهان؛ ردیابی عناصر و ویژگی های سبک زندگی و ذائقه نوجوانان اصفهان و تغییرات آن به واسطه شبکه های اجتماعی (کاربست رویکردهای بیش از انسان)”
با ارائه جناب آقای دکتر زهرانی
۲. “بازنمایی تجارب و تبیین جامعه شناختی نوجوانان از مدارس امروز”
با ارائه سرکار خانم دکتر اکبرزاده
۳. سنجش نگرش اجتماعی فرهنگی در بین نوجوانان شهر اصفهان