بازدید اعضای پژوهشکدۀ مهرستان از خانۀ فناوری اصفهان

به گزارش روابط عمومی پژوهشکدۀ مهرستان، اعضای این پژوهشکده به بازدید از خانۀ نوآوری اصفهان پرداختند.
۲۰۲۱۱۰۱۰_۱۰۳۴۰۵

دکتر هاشمی‌‎نژاد معاونت پژوهشی پس از معرفی پژوهشکده مهرستان و مراکز تابعۀ آن به بیان نقش اندیشکده‌ها و پژوهشکده‌ها در سطح دنیا و کشور پرداختند و مدیران اندیشکده‌های توسعه مدیریت و خانواده مهرستان فعالیت‌های انجام شده خود را بیان کردند.

هاشمی نژاد با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی اندیشکده‌ها ایجاد اتصال بین جامعه نخبگانی، سطوح حاکمیتی و مردم است، یکی از سطوح نخبگانی با اهمیت و نوظهور در سطح کشور را شتاب دهنده‌ها و مراکز حامی کارآفرینان و استارت آپ‌ها دانست و بر ایجاد رابطه بین شتاب دهنده‌ها و  مراکز پژوهشی تاکید کرد.

در ادامه اقای مجید مجیری مدیرعامل خانه نوآوری اصفهان به معرفی خانه نوآوری و اهداف آن پرداخت.

وی بیان کرد؛ ورودی خانه نوآوری، دانشجویان، فارغ التحصیلان و متخصصان علاقه‌مند به کارآفرینی هستند. این افراد طی فرآیند توانمندسازی (هوشمندسازی)، توانایی‌های ذهنی و علمی لازم برای خلق ایده‌های کسب وکار و نحوه بررسی ایده را می‌آموزند. در مرحله توانمندسازی، مخاطبین می‌توانند از مشاوره ایده پروری، کارگاه‌های آموزشی و رویدادهای مختلف درباره فناوری وکسب وکار بهره‌مند شوند. این خدمات در فضای خانه به افراد و تیم‌ها ارائه می‌شود. این فضا علاوه بر پاتوق برای رفت و آمد کارآفرینان و منتورهای کسب وکار، محلی برای کار و برگزاری جلسات استارتایی و همچنین فضایی برای برگزاری کارگاه‌ها و رویدادها است. افراد و تیم‌های پیشرو، در صورت رسیدن به یک ایده کسب وکار قابل قبول، وارد مرحله شکل گیری خواهند شد. در مرحله شکل‌گیری، تیم‌ها امکان استقرار در فضای کار اشتراکی خانه، برخورداری از امکانات فضای کار اشتراکی (از قبیل انواع اتاق جلسات، اتاق آچار، استودیو، غذاخوری، اینترنت پرسرعت و…) ودسترسی به منتورهای فنی وکسب وکار را خواهند داشت. در تمام مدت حضور هر تیم در فرآیند توانمندسازی و شکل‌گیری، یک منتورکسب وکار (هادی) مرتبا با تیم در ارتباط است و آنها را گام به گام در مسیر پیشبرد ایده و محصول راهنمایی می‌کند.