چگونه کارکنانی باانگیزه و عاشق کار و سازمان داشته باشیم

رضایت کارکنان، تعهد سازمانی، وفاداری کارکنان و واژه هایی مشابه این‌ها از مهم‌ترین مسائلی هستند که همواره ذهن و فکر مدیران را به خود مشغول کرده است. این کتاب درصدد است تا مهارت‌های مربوط به ایجاد، حفظ و ارتقاء این ویژگی‌ها را بیاموزد.
چگونه کارکنانی باانگیزه و عاشق کار و سازمان داشته باشیم

۱- تحقیق و جستجو کنید تا بفهمید کارکنان خوب چرا به سازمان شما می‌پیوندند، چرا در سازمان می‌مانند و چرا سازمان را ترک می‌کنند.
۲- شرایط کاری را طوری فراهم کنید که کارکنان بتوانند خود ایده‌آل‌شان را در کار بیابند و بسازند.
۳- کارکنان مشتاق و پرانگیزه، بیش از مدیر به رهبر نیاز دارند.
۴- منابع و امکانات فراوان و مناسب تهیه کرده و در اختیار کارکنان قرار دهید.
۵- محیط کار را شاد و شاداب کنید
۶- کارکنان را تایید و تشویق کنید و برنامه‌های پاداش و قدرشناسی متنوعی داشته باشید
۷- اختیار بدهید، فضای اشتراک ایجاد کنید، وارد جزئیات نشوید.
۸- به کارکنان القاء کنید که کارشان مهم است. از آنها کار با کیفیت مطالبه کنید، آنها را جدی و دقیق ارزیابی کنید و به آنها پرتعداد و صادقانه بازخورد دهید.
۹- محیط کار سازمان را بر اساس احترام، اعتماد و شایستگی بنا کنید، محیط کاری مناسب و همکاران خوب و شایسته از ملزومات انگیزش و دلبستگی کارکنان است
۱۰- ایجاد، حفظ و تقویت انگیزه، انرژی و دلبستگی کارکنان را به مسئولیت مشترک همه مدیران و سرپرستان سازمان تبدیل کنید
۱۱- با کارکنان مثل داوطلبان رفتار کنید
۱۲- ثابت کنید و نشان دهید که رشد و پیشرفت و آینده کارکنان برای شما و سازمان مهم است.
۱۳- این فرصت را برای کارکنان فراهم کنید که با آرمان‌ها، ارزش‌ها و ماموریت سازمان احساس همراستایی و نزدیکی کنند.
۱۴- خوب و مناسب حقوق بپردازید. نظام جبران خدمت منصفانه و رقابتی داشته باشید
۱۵- تلاش کنید تا توازن بیشتری بین زندگی شخصی و زندگی شغلی کارکنان برقرار کنید.

توضیحات بیشتر را در فایل زیر ببینید.