کارگاه «چگونه فرزندپروری نکنیم»

کارگاه ویژه والدین و فعالان تربیتی با عنوان «چگونه فرزندپروری نکنیم: مهارت های ارتباطی در مناسبات خانوادگی» با حضور دکتر عبدالعظیم کریمی توسط پژوهشکده مهرستان برگزار شد.

تبیین قوانین و اصول ناظر بر مسئولیت‌های فردی و خانوادگی زنان شاغل

همزمان با ایام ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) مشاور رییس دانشگاه اصفهان در امور بانوان با همکاری پژوهشکده مهرستان (مطالعات حکمرانی)، نشست تخصصی “تبیین قوانین و اصول ناظر بر مسئولیت‌های فردی و خانوادگی زنان شاغل” را برگزار نمود.

کارگاه مقاله نویسی کیفی

به مناسبت هفته پژوهش کارگاه «مقاله نویسی کیفی» ۲۸ آذر‌ماه به شکل مجازی و حضوری با تدریس دکتر حوریه ربانی مدرس دانشگاه اصفهان در تالار دکتر ربانی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

نشست تخصصی «حکمرانی عالمانه»

بنیاد نخبگان استان اصفهان با همکاری پژوهشکده مهرستان و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و با همراهی مرکز رشد علوم انسانی ماهد، خانه جوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان بسیج علمی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، اقدام به برگزاری نشست تخصصی دو روزه با موضوع «حـکمـرانـی عالمانـه» نموده است.