دوره معماران پیشرفت

فاز اول دوره توانمندسازی مدیران و اعضای هیئت علمی جوان دانشگاه صنعتی اصفهان در شهر دماوند برگزار شد.

گزارش نشست «توقفی در ایستگاه تحصیل»

نشست اندیشه ورزی «توقفی در ایستگاه تحصیل» با موضوع «تاملی بر تقاطع دانشگاه، سیاست و خانواده» و با حضور خانم دکتر راحله کاردوانی و آقای دکتر ابوالفضل اقبالی، توسط پژوهشکده مهرستان، اندیشکده خانواده، در روز ۶ شهریور ۱۴۰۱ به صورت مجازی برگزار گردید.

امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی اصفهان و پژوهشکده مهرستان

تفاهم‌نامه ایجاد کنسرسیوم «آزمایشگاه مدیریت» میان پژوهشکده مهرستان دانشگاه اصفهان، آزمایشگاه مدیریت دانشگاه جامع امام حسین(ع)، آزمایشگاه تحقیقات کسب و کار دانشگاه تهران و اندیشکده فناوری‌های نرم دانشگاه امام صادق(ع) به امضا رسید.

سمینار تخصصی سیاست پژوهی

سمینار تخصصی سیاست پژوهی همراه با کارورزی تحلیلی در موضوع «رصد موفقیت سیاست‌های افزایش فرزندآوری در جهان» در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ در آستانه روز ملی جمعیت از سوی اندیشکده خانواده برگزار شد.